CSR

·         CSR er en forkortelse af Coporate Social Responsibility, og handler kort om at engagere sig samfundsmæssigt i relation til sine samarbejdspartnere.

·         DanFiber  har i mange år arbejdet med etik og miljø, og vi vil med CSR udvikle dette område, så vi til stadighed kan sikre vore leverandører, at deres produkter afsættes miljømæssigt og etisk forsvarligt, når de handler med DanFiber.

·         I den forbindelse har vi udarbejdet en procedure (grafisk) for krav til bl.a. oplysning og auditering, som afhænger af hvordan vi risikovurderer den enkelte aftager. Denne procedure kan du finde herunder.

·         Som en del af CSR har vi udarbejdet et Code of Conduct, som er et dokument, der beskriver de værdier og standarder for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption, som vi forventer at vore aftagere skal leve op til. Alle vore aftagere skal acceptere dette, ligesom vores "Etiske Grundlag" vil være en del af vores kontraktgrundlag med såvel kunder som leverandører.

·         Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde. Blot kontakt Britt Harder via e-mail bh@danfiber.dk eller på tlf. 39 53 53 11.

·         Du kan også få mere information ved at se på hjemmesiden "CSR KOMPASSET".

 

Til forside
Usename:
Password:
 

DanFiber A/S  |  Rosenkæret 13, 2. sal, 2860 Søborg  |  Tlf. 39 53 53 00  |  E-mail danfiber@danfiber.dk  |  CVR 13591377